Завершилися змагання з бадмінтону за програмою обласних комплексних спортивних Ігор Львівщини

sport1

17 квітня 2016 року в спортивному залі львівської обласної ДЮСШ успішно відбулися змагання з бадмінтону за програмою ХХV комплексних Ігор Львівщини, ІХ обласних ігор ветеранів спорту та ІІ обласних змагань серед людей з інвалідністю, які цьогоріч присвячено 160 –річчю від дня народження Івана Франка та 150-річчю від дня народження Михайла Грушевського.

Про це Дивись Інфо повідомила заступник начальника управління молоді і спорту ЛОДА Оксана Вацеба.
Захід організували та провели управління фізичної культури та спорту Львівської облдержадміністрації, Львівський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх», Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт», відділення НОК україни у Львівській області, Асоціація ветеранів спорту Львівщини та федерація бадмінтону Львівщини. Головний суддя змагань: Іван Каратник (м. Львів).

Змагалися збірні команди районів області та міст обласного значення у двох вікових категоріях: «Дорослі» (1998 р.н. і старші) та «Ветерани» (1976 р.н. і старші). Переможці визначалися у особистому та командному заліках.

Загалом у змаганнях взяли участь 21 команда: 14 збірних команд районів області та 7 команд з міст обласного значення. Вперше до таких змагань долучилися й 4 команди, сформовані зі спортсменів з вадами слуху, які представляли збірні команди міст Дрогобича, Нового Роздолу, Моршина та Львова. Загалом змагалося понад 100 осіб й спостерігається стійка тенденція до збільшення інтересу до бадмінтону на місцях.

Серед кращих виявилися: в категорії «Дорослі» виявилися: Олег Федишин (м. Дрогобич), Вікторія Темнікова (м. Львів); в категорія «Ветерани» Володимир Гелетій, Лариса Горлова (м. Львів); серед осіб з вадами слуху – Руслан Ложкін та Світлана Шапран (м. Новий Розділ).

Відтак у загальнокомандному заліку відзначилися збірні Галицького району м. Львова – І місце серед дорослих та ветеранів, Жовківського району та міста Нового Роздолу, які посіли відповідно  ІІ та ІІІ місця в категорії серед дорослих. У змаганнях ветеранів другими фінішували бадмінтоністи Дрогобича, а замкнули трійку призерів представники команди Сокальського району.

Усі переможці й призери були відзначені кубками, медалями та грамотами від Львівського обласного центру «Спорт для всіх» та КЗ ЛОР «Львівський регіональний центр з фізичної культури та спорту інвалідів «Інваспорт».



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: