Львівські трамваї заговорили дитячими голосами

Напередодні Дитячого форуму, який відбудеться 12-15 травня, у Львові з’явився «Літературний трамвай». Зупинки оголошують дітки, а під час руху трамваю малеча читає вірші українських поетів та запрошує усіх відвідати Дитячий форум.

«Це наша спільна з дітками акція для доброго настрою дорослих. Ми також робимо це задля промоції читання серед дітей та дорослих, запрошуємо усіх у такий спосіб відвідати Дитячий форум, який відбудеться 12-15 травня у Львові», – каже автор ідеї, депутат Львівської міської ради фракції «Об’єднання «Самопоміч» Юлія Хомчин. Ініціатор проекту сподівається, що дитячі голоси дисциплінуватимуть львів’ян. «Коли дітки проситимуть оплачувати проїзд та попереджатимуть про штраф, це матиме також виховний момент», – каже Юлія Хомчин.

Реалізувати ідею промоції Дитячого форуму допомогло радіо «Люкс». Відома ведуча та програмний директор ТРК «Люкс» Марта Більська впевнена: завдяки проекту «Літературний трамвай» проста поїздка у громадському транспорті стане позитивною та пізнавальною. «Я думаю, що дитячий голос у трамваї буде спочатку дивувати, а потім вражати, захоплювати та тішити. Щось має добре пробудитись, коли почуєш ці голоси. Водночас, це ще одна річ, яка показує, який експерементаторський Львів, як легко ми йдемо на якісь нові речі. Прості оголошення у трамваях можна зробити цілою мистецькою акцією», – зазначила Марта Більська.

«Літературний трамвай» уже прямує за маршрутами №2 та №6.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: