Неатестований міліціонер отримує вдвічі менше, ніж атестований полісмен

Патрульний, який працює на вулиці, отримує в середньому вісім тисяч гривень. А представник так званої «старої міліції» – вдвічі менше.

Такі цифри прозвучали сьогодні, 22 квітня, під час інтерв'ю-прес-конференції на тему: «Що гальмує подальше реформування патрульної поліції Львова», яка відбулася у Львівському прес-клубі. 

- Заробітну плату працівники старої, не реформованої поліції, отримують в неповному обсязі. Саме через те, що ще не пройшли атестацію, - каже заступник начальника управління організаційно-аналітичного забезпечення та оперативного реагування ГУ Нацполіції у Львівській області Сергій Гривняк.

За його словами, наразі атестацію міліції-поліції у Львівській області  очікують в перших числах червня. 

- Стара поліція перебуває в умовах дуже жорсткого і значного недофінансування. Тому працюємо з тим, що маємо. Звісно, ми просимо, але держава перебуває в жорсткій економічній ситуації, - пояснює підполковник поліції. 

Зі свого боку начальник управління патрульної поліції Львова Антон Пузиревський на матеріальне забезпечення не скаржиться.

- Матеріальні потреби задовольняють на 90 відсотків. Із забезпеченням проблем немає. До 7 листопада, поки ми були патрульною службою в складі МВС, була можливість заробляти на себе. Зараз ми є структурним підрозділом департаменту патрульної поліції . І всі закупівлі відбуваються через Київ, - каже він. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: