На Львівщині реалізують низку соціальних проектів для дітей-сиріт

Cлужба у справах дітей Львівської обласної державної адміністрації та громадська організація “Турбота в дії” підписали договір про співпрацю щодо соціального захисту дітей.

Про це повідомив начальник Служби у справах дітей ЛОДА Володимир Лис.

“Документ передбачає реалізацію низки проектів, – розповів Володимир Лис. – Зокрема, йдеться про проект “КРОК”, завдяки якому випускників дитячих будинків та шкіл-інтернатів готуватимуть до самостійного дорослого життя. Для них проводитимуть тренінги, конференції та профорієнтаційні екскурсії.

Під час проекту соціального розвитку дітей “РАЗОМ” закцентують увагу на особистісному розвитку дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Через регулярні захоплюючі програми для дітей допомагатимуть розвивати їх таланти, формувати характер, адаптуватися в соціумі.

Окрім того, завдяки проекту персонального наставництва “Ангел – Охоронець” діти зможуть разом з соціальними репетиторами готуватися до ЗНО або виконувати домашні завдання, а проект “Волонтерство” має на меті підтримати прийомних сімей та ДБСТ у виникненні кризових ситуацій”.

Нагадаємо, у червні цього року також планується проведення “Літньої школи” для дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей, де торкнуться питань догляду, виховання і розвитку прийомних дітей, обговорять основні проблеми, що виникають у житті дітей та сімей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: