В Яворівському райнні незаконно вирубили деревину на суму 660 000 тис грн

Працівники Управління захисту економіки у Львівській області викрили незаконне вирубування деревини на території Яворівського району, внаслідок яких лісовому господарству було завдано матеріальні збитки на загальну суму в майже 660 000 гривень.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ Національної поліції у Львівській області,

Правоохоронці встановили, що лісничий державного підприємства неналежно виконував свої службові обов’язки і допустив в угіддях, які знаходилися під його контролем, самовільні порубки.

Протягом квітня-липня минулого року  з лісового масиву було викрадено 222 дерева різних порід (дуб, вільха, клен, береза, сосна тощо) загальним обсягом у 182 кубометри.

За допущення самовільних порубок лісничому оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.367 Кримінального кодексу України (службова недбалість). Його вчинення карається позбавленням волі на строк від двох до п'яти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від двохсот п'ятдесяти до семисот п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Матеріали кримінального провадження скеровані до суду на розгляд.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: