5 травня стартує основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання

5 травня, тестуванням з української мови і літератури розпочнеться основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року.

У Львівському регіональному центрі оцінювання якості освіти повідомили, що на інформаційних сторінках учасників уже розміщені запрошення-перепустки із зазначенням адреси пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання для проходження тестування з української мови і літератури, математики, історії України.

Випускникам рекомендують заздалегідь ознайомитися з маршрутами доїзду до пунктів тестування, що розміщені на сайті ЛРЦОЯО.

На вході до пункту тестування необхідно пред’явити сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, паспорт або інший документ, серія та номер якого зазначені в сертифікаті, та запрошення-перепустку для участі в ЗНО. У разі відсутності одного з вищезазначених документів, як зазначають у ЛРЦОЯО, абітурієнт до пункту тестування не допускається.

При собі випускники повинні мати дві-три капілярні чи гелеві ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, а також, за бажанням, прозору пляшку з питною водою.

Допуск абітурієнтів до пункту тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання з усіх предметів – о 11:00 год.

У центрі нагадують, що протягом часу, відведеного на складання тесту, абітурієнт не повинен мати при собі будь-яких засобів зв’язку, пристроїв зчитування, обробки, збереження та відтворення інформації, друкованих і рукописних матеріалів, що не передбачені процедурою тестування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: