«Компанія Ензим» запрошує на святкування Великодня до «Шевченківського гаю»

«Компанія Ензим» і ТМ «Львівські дріжджі» запрошують львівські сім’ї та гостей міста святкувати «Великдень у Гаю». Ці фестини відбудуться 1 та 2 травня у Музеї народної архітектури і побуту «Шевченківський гай». Для відвідувачів приготували розіграш подарунків, виступи етно-гуртів та забави. Про це повідомила прес-служба компанії.

«Ці великодні фестини будуть цікаві як малечі, так і дорослим. Програма святкувань неймовірно насичена. Будуть традиційні гаївки, веснянки, забави, майстер-класи, а також – святковий концерт. А найкращим господиням ми подаруємо цінні подарунки – хлібопічки від «Львівських дріжджів», – розповідає Назар Марко, керівник відділу маркетингу ПрАТ «Компанія Ензим».

«Компанія Ензим» (ТМ «Львівські дріжджі») є генеральним партнером свята – «Великдень в Гаю».

«Окрім того, що «Львівські дріжджі» безпосередньо дотичні до святкування Великодня, адже без них не можливе створення великоднього символу – паски, ми взяли собі за мету підтримувати Шевченківський гай. Саме тому виступаємо партнерами заходів, які відбуваються у цьому музеї: «Різдво в Гаю», «Великдень в гаю», «Свято Хліба», – зазначив Назар Марко.

Ото ж, запрошуємо відсвяткувати Великдень в родинній атмосфері у «Шевченківському гаю»!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: