На Львівщині суттєво зросли обсяги промислової продукції

У січні - березні 2016 року обсяг промислової продукції у Львівській області збільшився на 3,2% відносно цього ж періоду 2015 року. Про це повідомили у департаменті економічної політики Львівської обласної державної адміністрації.

За інформацією департаменту економічної політики ЛОДА, у переробній промисловості обсяг збільшився на 5,9%, а на підприємствах з постачання електроенергії, газу, пари та кондиційонованого повітря – на 1,5%.

Зокрема, у переробній промисловості нарощування обсягу продукції спостерігалося на підприємствах з виробництва основних фармацевтичних продуктів і фармацевтичних препаратів на 29,6%, а також текстильного виробництва, виробництва одягу, шкіри, виробів зі шкіри та інших матеріалів на 16,2%.

Окрім того, наростили обсяги виробництва й підприємства, які займаються виробництвом хімічних речовин та хімічної продукції (14,9%);  гумових і пластмасових виробів й іншої неметалевої мінеральної продукції  (14,9%); машинобудуванням (9,0%); виготовленням виробів з деревини, паперу та поліграфічної діяльності (8,7%); харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів (2,4%).

Варто зазначити, що у січні-лютому 2016 року промислові підприємства реалізували промислової продукції на 9477,6 млн грн.

У структурі реалізованої промислової продукції суттєвою була частка підприємств з постачання енергії, газу, пари та кондиційованого повітря – 37,3%, з виробництва харчових продуктів, напоїв та тютюнових виробів – 24,7%, з виготовлення виробів з деревини, виробництва паперу та поліграфічної діяльності – 7,4%, з виробництва гумових і пластмасових виробів, іншої неметалевої мінеральної продукції – 6,1%, машинобудування, крім ремонту і монтажу машин і устаткування – 5,9%.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: