Інавгурація титулу «Європейська столиця культури 2016» у Львові

У понеділок, 9 травня, з 17.00 год. на площі Ринок (внутрішній дворик Ратуші) буде інавгурація титулу «Європейська столиця культури 2016» у Львові. Про це повідомила прес-служба ЛМР.

Цього року Львів розділяє разом з Вроцлавом титул «Європейська столиця культури».

У квітні відбувся Львівський місяць у Вроцлаві, де була представлена насичена різноманітна культурна програма. Зокрема, у рамках Львівського місяця протягом 30 днів Вроцлав відвідали близько 300 українських митців: поетів, прозаїків, режисерів, музикантів, кураторів, художників, перформерів та інтелектуалів з різних сфер. В програмі місяця - концерти, дискусії, літературні зустрічі, майстер-класи, виставки, перфоманси, освітні розваги для дітей та кінопокази.

Українська частина проекту відбудеться у Львові в травні-грудні 2016 року, і запрезентує міжнародні мистецькі проекти та акцентує для львів’ян зв’язок Львова і Вроцлава та доручення нашого міста до титулу європейської столиці культури.

Фактично, 9 травня планується Інавгурація титулу «Європейська столиця культури 2016» у Львові як старт заходів в рамках програми «Європейська столиця культури» у нашому місті.

В програмі: виступ Юрія Андруховича та гурту Karbido, польських груп Piotr Baron Quartet, DagaDana, а також Львівської Школи джазу та сучасної музики, та представлення фільму про Львівський місяць у Вроцлаві.

Гостями будуть: Кшиштоф Май, директор програми «Європейська столиця культури 2016», Домініка Кавалеровіч, керівник програмної команди «Європейська столиця культури 2016», Ярослав Брода, керівник департаменту культури Уряду м.Вроцлава.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: