У Львові пікетуватимуть СБУ

Сьогодні, 4 травня, у Львові відбудеться пікет Управління Служби безпеки України у Львівській області. Про це повідомили у прес-службі Автономного опору.
"28 квітня СБУ провела обшук і затримала активіста львівського анархічного руху "Чорний Світанок" - Олега Кордияку, який роздавав листівки із запрошенням на першотравневий марш.
Відкрито кримінальне провадження за 109 статтею Кримінального кодексу України ("Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років").
Цими діями державна влада хоче залякати активістів, заборонивши робити політичну агітацію, і зробила черговий наступ на свободу слова.
Державний апарат нічому не вчиться і кожна влада допускає ті самі помилки, показуючи свою недолугість і слабкість тільки такими діями. Свобода сильніша за будь-що.
4 травня ми вийдемо до Львівського управління СБУ з метою, гучно сказати своє "Ні!" політично мотивованим репресіям проти незалежних активістів. Здається, СБУ та поліція у Львові забули часи Майдану, коли народ переконливо довів, хто господар в цьому місті. Настав час нагадати.
Де: Львів, УСБУ в Львівській області (вул. Вітовського, 55).
Коли: середа, 4 травня, 14.00.
Контактний номер - 0957752928 (Максим)", - йдеться у повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: