У Львові виступатиме молодіжний церковний хор

17 травня о 19:00 год. у Будинку органної та камерної музики (вул. С.Бандери, 10) у рамках цьогорічного гастрольного туру виступатимуть два німецькі хори: молодіжний церковний хор «Junge Kantorei Freiburg» (Юнге Канторай Фрайбург) – один із найбільших студентських хорів міста Фрайбурга та студентський хор «Heidelberger Studentenkantorei» - один з найбільших хорів міста Гайдельберг.

У програмі звучатимуть:

  • Фелікс Мендельсон-Бартольді, гімн «Почуй молитву мою»
  • Антон Дворак «Messe D-Dur»
  • Франц Шуберт «Переможна пісня Міріам»

Керівник - Крістоф Андреас Шефер.

Довідка

Молодіжний церковний хор «Junge Kantorei Freiburg» (Юнге Канторай Фрайбург) заснований Крістофом Андреасом Шефером і налічує 60 учасників різних вікових категорій. Хор виконав багато відомих творів, серед яких ораторії, мотети, кантати з різних епох і у різних стилях, а також твори сучасних композиторів. Важливою складовою діяльності хору є гастролі у різних країнах. Хор виступав в Італії, Швеції, Фінляндії, Сирії, Білорусі та Україні. Учасники хору цікавляться культурою інших народів і беруть активну участь у музично-мистецьких обмінах. «Junge Kantorei Freiburg» підтримує партнерську співпрацю з іншими хорами, наприклад з академічним хором «Gomel» з Білорусі та «Coro Antiche Armonie» з м. Бергамо (Італія). Фрайбург – одне із перших міст-партнерів Львова у Західній Європі, угоду про встановлення побратимських стосунків з яким було підписано у 1989 році.

Студентський хор «Heidelberger Studentenkantorei» має у своєму складі не лише студентів, а й інших мешканців міста. Гастролі в Німеччині і за кордоном є невід'ємною частиною роботи хору.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: