На Львівщині безкоштовно навчатимуть тонкощам роботи в ProZorro

PROZORRO

У травні на Львівщині стартує серія безкоштовних навчальних семінарів для замовників та учасників державних закупівель ProZorro.

Зокрема, вже завтра, 11 травня, департамент економічної політики облдержадміністрації розпочинає перше навчання з питань функціонування системи електронних закупівель.

За словами директора департаменту Романа Филипіва, такі семінари відбудуться у кожному районі для представників райдержадміністрацій та усіх об’єднаних територіальних громад.

Нагадаємо, що у лютому 2015 року в пілотному режимі відкрилася платформа закупівель ProZorro, яку було розроблено разом із бізнесом, громадськими активістами, світовими експертами, недержавними організаціями із боротьби з корупцією та іншими активними учасниками процесу.

Ця система вперше дозволила постачальникам подавати свої пропозиції в електронному вигляді і, відповідно, залучити великі групи вже існуючих постачальників до державних тендерів.

Зараз у системі проходять тільки невеликі закупівлі, що не підпадають під дію Закону - так звані “допорогові закупівлі”. Запровадження системи електронних торгів і тендерних закупівель дасть змогу значно зекономити бюджетні кошти, забезпечить відкритість та прозорість в сфері державних закупівель.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: