На Львівщині чоловік перекинувся в кювет на викраденому авто

13112908_1186625188044551_4349376706308763962_o

Вночі, 9 травня, поблизу с. Гамаліївка Пустомитівського району зловмисник не впорався з керуванням та з‘їхав у кювет. Внаслідок автопригоди він отримав тілесні ушкодження і був доставлений в лікарню.

Вночі, 9 травня, поблизу с. Гамаліївка Пустомитівського району зловмисник не впорався з керуванням та з‘їхав у кювет. Внаслідок автопригоди він отримав тілесні ушкодження і був доставлений в лікарню.

До Шевченківського відділу поліції звернувся 35-річний львів‘янин, який повідомив, що  вночі 9 травня, невідома особа заволоділа його автомобілем марки «ВИС 2345» вартістю 50 тисяч гривень, який стояв біля будинку на вулиці Плуговій у Львові.

Встановлено, що невідомий зламав замок дверцят автомобіля і незаконно заволодів транспортним засобом заявника, після чого поїхав за межі Львова в напрямку міста Кам‘янка-Бузька.

Встановлено, що незаконне заволодіння транспортним засобом скоїв 40-річний раніше судимий житель Кам‘янка-Бузького району. У скоєному він зізнався.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 289 КК України (Незаконне заволодіння транспортним засобом вчинене повторно або за попередньою змовою
групою осіб,  або поєднані з насильством,  що не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого,  або з погрозою застосування такого насильства,  або вчинені  з  проникненням  у приміщення  чи  інше сховище, або якщо вони завдали значної матеріальної шкоди, - караються позбавленням  волі  на  строк  від  п'яти до восьми років з конфіскацією майна або без такої).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: