У Криму автор пам’ятника «ввічливому ґвалтівнику кота» творить новий «шедевр»

1019319_1000

Віктор Жиленко, автор пам’ятника «ввічливому гвалтівнику кота» у Криму вже закінчив макет чергового «шедевра» на тему «діди воювали».

Про це повідомив блогер Zloy Odessit.

«Я думаю всі прекрасно пам'ятають пам'ятник "ввічливому гвалтівнику кота", який був встановлений в чергову річницю окупації Криму в Бахчисараї? Ну так, той самий, де ввічливий окупант, який має деформоване тіло і олігофренічні риси обличчя. Згадали? Відмінно. Так ось, автор цього шедевра, Віктор Жиленко, вирішив тепер вшанувати пам'ять "дідів" черговою геніальною статуєю, яка так само буде розміщена в Бахчисараї!» – пише блогер.

За його словами, геній скульптурної ниви вже виготовив макет, за яким можна сказати, що "Ввічливий окупант" – це були тільки квіточки. Все та ж відсутність пропорцій, деградовані обриси, олігофренічна складова облич...

«Створюється враження, що відомий в Криму скульптор або проектує свої хворі фантазії на творіння або його рівень створення об'єктів культурної спадщини не перевершив стадію початкових класів - уроків з ліплення з пластиліну!» – зазначив Zloy Odessit.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: