У соцмережах стартував новий флешмоб до Дня Європи

Наприкінці цього місяця, 29 травня, Львівщина відзначатиме День Європи. Долучитись до святкування цієї дати запрошують й жителів та гостей регіону.

Зокрема, продемонструвати свої бачення європейських цінностей пропонують користувачам соціальних мереж, взявши участь у фотоакції #LvivRegionEU. Ініціатором акції є департамент міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва облдержадміністрації.

Щоб долучитися до акції слід розмістити фотографії з хештегом #LvivRegionEU у своїх соціальних мережах та розповісти про те, як бути європейцем в буденному житті, - повідомила директор департаменту Тетяна Шепіленко. - Таким чином громадяни зможуть показати, що Європа починається з кожного із нас".

Кращі фотографії розмістять на офіційних сторінках департаменту міжнародної технічної допомоги та міжнародного співробітництва ЛОДА.

"За словами Тетяни Шепіленко, на святкування Дня Європи до Львова запрошено польського дипломата, голову представництва Європейського Союзу в Україні Яна Томбінського. Жителі міста також зможуть приєднатися до свята на численних розважальних заходах."

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: