Верховний Суд став на бік депутата Мосійчука

13139034_1009127879163979_8425229808925745041_n

Верховний Суд України визнав рішення Верховної Ради про притягнення народного депутата Ігоря Мосійчука до кримінальної відповідальності незаконним.

Про це повідомив сам політик на своїй сторінці у Фейсбук.

«Ми перемогли: Верховний суд України підтвердив рішення Вищого адміністративного суду щодо визнання незаконною постанову Верховної Ради про притягнення мене до кримінальної відповідальності, затримання і арешт. Це ще один крок до встановлення верховенства Закону: ми довели, що в парламенті сиділи шулери, які чинили наді мною політичну розправу», – написав Мосійчук.

За словами нардепа, своїм рішення Верховна Рада позбавила його недоторканності, але він залишився чинним народним депутатом.

«Відповідаючи на питання суддів ВСУ я заявив, що вважаю за потрібне дійти до кінця обох шляхів: не лише домогтись визнання незаконною постанови Верховної Ради щодо мене, а й домогтись спростування звинувачень у рамках кримінальної справи проти мене. Для мене важливо домогтись повної справедливості.

Я переконаний, що рано чи пізно це рішення ВСУ стане підставою для притягнення до відповідальності тодішнього Генерального прокурора Віктора Шокіна та керівництва Верховної Ради», – написав Мосійчук.

Фото: Фейсбук

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: