Львівські патрульні вночі затримали особу за підозрою у крадіжці номерних знаків

13221007_1551541355147631_6096246592235398933_n

Львівські патрульні вночі затримали підозрілого чоловіка. Зараз проводяться слідчі дії, аби перевірити його причетність до викрадення номерних знаків з автомобілів.

«В ніч на одинадцяте травня, патрульні у Франківському районі міста Львова на вулиці Коновальця помітили невідому особу. Особа, зауваживши патрульний автомобіль, різко змінила напрямок руху. Невідомого наздогнали, при поверхневому огляді виявили забруднення штанів на колінах, схоже на грунт, - повідомляє Патрульна поліція Львова на своїй сторінці у Фейсбук. - Згадана особа не змогла чітко пояснити походження забруднення та причини перебування на вулиці вночі. При собі він не мав жодних документів».

Поліція повідомляє, що патрульні провели огляд прилеглої території та виявили пошкоджений номерний знак, а саме зі зламаною рамкою. Затриманого доставили в Франківський ВП, де встановили що чоловік 1989 р.н. неодноразово судимий за грабіж, шахрайство та наркотики. Причетність даної особи до крадіжок номерних знаків перевірить слідство.

Цієї ж ночі патрульні поліцейські на вулиці Художній, виявили автомобіль без номерних знаків та вирішили обстежити територію. Номерні знаки знайшли на сусідній вулиці Конотопській та повернули їх власнику. Правоохоронці закзикають власників машин відразу повідомляти про викрадення номерних знаків патрульним за номером 102.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: