На Донеччині судитимуть добровольців та патрульного, які пограбували мешканця Авдіївки

На Донеччині за скоєння розбійного нападу судитимуть добровольців та патрульного із полку особливого призначення «Дніпро-1». Про це повідомляють у прес-службі прокуратури Донецької області.

Прокуратура Донецької області закінчила досудове розслідування і направила до суду обвинувальний акт за ч. 3 ст. 187 (розбій) та ч.3 ст. 357 (незаконне заволодіння будь-яким способом паспортом або іншим важливим особистим документом) КК України відносно капрала поліції та ще двох волонтерів - добровольців патрульної служби поліції особливого призначення «Дніпро-1»  ГУНП в Дніпропетровській області, які були відправлені до зони проведення АТО для забезпечення безпеки та порядку.

Під час досудового слідства встановлено, що 20 січня троє чоловіків, одягнені у камуфляжну форму з шевронами у вигляді державного прапору України, увірвались до одного із житлових будинків в Авдіївці.

Вони погрожували вогнепальною зброєю, кілька разів вистрелили у стелю, вдарили власника будинку зброєю по голові, зрештою, забрали комп’ютерну техніку та паспорт власника будинку, після чого втекли з місця скоєння злочину.

Завдяки вжитим оперативно-розшуковим заходам, правоохоронці затримали трьох осіб, які підозрюються у вчиненні цього кримінального правопорушення.

Наразі обвинувальний акт прокуратурою Донецької області скеровано до суду для розгляду по суті.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: