На Львівщині визначили ділянки під будівництво сміттєпереробного заводу

Для будівництва сміттєпереробного заводу на Львівщині вибрано три земельні ділянки. Про це під час прес-конференції повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак. За її словами усі ділянки є промисловими зонами і розташовані на належній відстані від населених пунктів.

Для будівництва сміттєпереробного заводу на Львівщині вибрано три земельні ділянки. Про це  під час прес-конференції повідомила заступник голови Львівської ОДА Ірина Гримак.  За її словами усі ділянки є промисловими зонами і розташовані на належній відстані від населених пунктів.

«У Яворівському районі це територія колишньої «Сірки», є ділянка у Миколаївському районі на межі з Жидачівським та у Жидачівському районі на межі з Івано-Франківською областю. Остання ділянка розглядається під будівництво сміттєпереробного заводу, де формуватимуть пресовані брикети для подальшого спалювання на цементних заводах», – розповіла Ірина Гримак.

Водночас питання розміщення сміттєпереробного заводу наразі не обговорювали з громадами сусідніх населених пунктів. Це обіцяють зробити після того коли визначиться який саме завод буде споруджуватися і яка для нього потрібна буде площа.

«Розпорядником цих земель є Львівська облдержадміністрація. Звичайно, якщо буде прийняте рішення і буде інвестор, який розглядатиме цю територію під забудову – підемо до громади і будемо з нею спілкуватися», – сказала Ірина  Гримак.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: