На Львівщині жінка напідпитку зарізала свого співмешканця

У вбивстві 56-річного мешканця Жидачівського району підозрюється його 52-річна співмешканка.

Їй загрожує покарання - позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Про це повідомили в ГУ Нацполіції Львівської області.

У неділю, 8 травня, в одному з сіл Жидачівського району на біговій доріжці стадіону було виявлено тіло чоловіка з ознаками насильницької смерті: у грудній клітині експерти виявили колото-різану рану.

Як встановили правоохоронці, 7 травня, близько 22.00 години, між загиблим та його 52-річною співмешканкою стався конфлікт. Під час сварки жінка, котра перебувала у стані алкогольного сп’яніння, завдала чоловікові удар ножем у груди. Подія сталась у подвір’ї домогосподарства зловмисниці. Після цього поранений зміг дійти до стадіону, де і помер. Зранку його тіло виявили місцеві мешканці.

Зловмисницю затримано. Її дії правоохоронці кваліфікували, як умисне вбивство – кримінальне правопорушення, передбачене ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Працівники поліції затримали зловмисницю в порядку ст.208 КПК України. Суд обрав для неї міру запобіжного заходу – домашній арешт. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: