Розпочалася реєстрація на Open Youth Forum 2016

Стартувала реєстрація учасників Open Youth Forum 2016, форум відбуватиметься 4-6 липня на Львівщині. До участі запрошують молодих лідерів віком від 14 до 20 років, яким важливе майбутнє суспільства та досягнення нових цілей

.

Оpen Youth Forum - це молодіжний форум, мета якого – сформувати середовище для створення і реалізації нових міжнародних проектів, а також обмін досвідом.

Організатори кажуть, що під час відбору учасників зважатимуть на досвід у реалізації проектів, активну громадську діяльність та суспільну позицію.

У програмі Open Youth Forum 2016 – лекції міжнародних тренерів та фасилітаторів, практичні методи для реалізації власних ідей, ознайомлення зі способом життя справжніх лідерів тощо. Також кожен учасник долучиться до створення проекту в одній із категорій, серед яких – соціальна допомога, освіта, екологія, медіа та культура.

Для того, щоб Форум відбувся, підлітки-організатори залучають ресурси від різних підприємців та прихильників ідеї розвитку нового покоління лідерів України. Окрім того, на спільнокошті «Велика ідея» відбувається збір коштів на різні організаційні потреби.

Організатори – учасники ГО «Молоді лідери України».

Деталі за посиланням: biggggidea.com/project/openyouthforum2016/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: