Стало відомо, кого з керівників Львівської митниці звільнив Насіров

Вчора, 10 травня, наказом голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова були звільнені начальник митного поста «Львів-аеропорт» Олег Чікалкін, начальник митного поста «Смільниця» Володимир Ямборко, начальник відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська» Степан Ворожбит, а також начальник відділу митної вартості управління адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання Ігор Качмар.

Вчора, 10 травня, наказом голови Державної фіскальної служби України Романа Насірова були звільнені начальник митного поста «Львів-аеропорт» Олег Чікалкін, начальник митного поста «Смільниця» Володимир  Ямборко, начальник відділу митного оформлення митного поста «Рава-Руська» Степан Ворожбит,  а також начальник відділу митної вартості управління адміністрування митних платежів та митно-тарифного регулювання Ігор Качмар, повідомляє Львівський портал.

Як твердить джерело Львівського порталу, учора, 10 травня, під час наради у прем’єр-міністра Володимира Гройсмана за участі голови ДФС Романа Насірова та голови Закарпатської ОДА Геннадія Москаля, Насіров повідомив, що він підписав наказав на звільнення вищезгаданих працівників Львівської митниці.

У прес-службі Територіальних органів ДФС у Львівській області не підтвердили і не спростували вищезгаданих звільнень на Львівській митниці, порадивши звертатися безпосередньо на Львівську митницю ДФС. Телефони контактів щодо надання запиту на отримання публічної інформації Львівської митниці ДФС не відповідають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: