У Львові стартують міжнародні змагання з велоспорту «Гран Прі Галичина» 2016

З 12 до 15 травня на Львівському велотреку відбудуться традиційні міжнародні змагання з велоспорту «Гран Прі Галичина» 2016. У змаганнях візьмуть участь близько 200 осіб з різних країн та областей України. Зокрема будуть учасники з Литви, Білорусі, Польщі, Чехії, Азербайджану та інших країн Європи.

З 12 до 15 травня на Львівському велотреку (вул. Клепарівська, 39А) відбудуться традиційні міжнародні змагання з велоспорту «Гран Прі Галичина» 2016. У змаганнях візьмуть участь близько 200 осіб з різних країн та областей України. Зокрема будуть учасники з Литви, Білорусі, Польщі, Чехії, Азербайджану та інших країн Європи.

Організатором заходу є Львівська обласна федерація велосипедного спорту за активної підтримки управління молоді, сім’ї та спорту Львівської міської ради, Міжнародного союзу велосипедистів (UCI), федерації велосипедного спорту України, Міністерства молоді та спорту України та Національного олімпійського комітету.

«Це традиційні змагання з велоспорту, які щорічно приймає наше місто. Тому ми були готові до них і зробили все можливе, щоб допомогти Львівській обласній федерації велоспорту у їх проведенні. Успіхів усім учасникам заходу! Нехай перемога дістанеться найспритнішим», - зазначив Володимир Шнайдер, начальник управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР

Змагання розпочнуть 12 травня о 16:30 год. Головний суддя змагань: суддя міжнародної категорії Мірко Монті (Італія).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: