У Львові відбудеться Фестиваль сім’ї

afisha_festuvalj_simi

15 травня у парку «Знесіння» відбудеться Фестивалю сім’ї, де львівські родини матимуть можливість активно відпочити, позмагатись і творчо представити свої таланти.

15 травня у парку «Знесіння» відбудеться Фестивалю сім’ї, де львівські родини матимуть можливість активно відпочити, позмагатись і творчо представити свої таланти.

Фестиваль готують дитячі клуби м. Львова, Львівська обласна організація багатодітних сімей «Щаслива родина», громадська організація «Центр розвитку сім’ї, батьківства та дитини «Тато, мама, я», волонтери Львівського міського центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді.

«Ми захотіли зробити таке свято для сімей, але у форматі гарного, сімейного відпочинку. Ми побудували формат нашого заходу таким чином, щоб розмістили всі локації. Це будуть мистецькі локації, де будуть майстер-класи, спортивні локації, де можна буде пограти у волейбол, футбол, військово-патріотичні точки, спортивні естафети, де будуть змагатися сімейні команди.

Усі змагання, усі активності, які ми пропонуємо, власне, на Фестивалі сім’ї, мають на меті об’єднати сім’ю, показати сім’ю в її цілісності, в багатогранності. Щоб кожна дитина, кожен батько був гордий за те, що він виховує хороших, гарних дітей. Адже ми усі знаємо, що основою нашого міста, нашої держави є гарна, успішна родина», - зазначила Ліна Полихата, координатор дитячих клубів м. Львова, спеціаліст управління молоді, сім’ї та спорту ЛМР.

Додамо, що 15 травня щорічно відзначається Міжнародний день сім’ї встановлений Генеральною Асамблеєю ООН у 1993 році

 

Програма фестивалю:

Мистецькі майстер-класи: фейс-арт, аквагрим; солом’яні ангелики; еко-браслети зі шкіри та гумок; орігамі, паперова пластика, аплікація; лялька-мотанка; вироби з паперу у 3D; народні ігри, співи, забави; танцювальний майстер-клас.

Спортивні локації: волейбол; футбол; спортивні змагання «Тато, мама, я», перетягування линви; армреслінг «Найсильніший тато»; йога для мам з дітьми; метання гранати; мотузкова лазанка; стрільба з лука.

Від ГО «Центр розвитку сім’ї, батьківства та дитини «Тато, мама, я»: майстер-клас з сімейної арт-терапії; майстер-класи по рукоділлю, букети з цукерок, фігурки з надувних кульок, виготовлення заколок; наукові експерименти; музичний марафон; сімейні настільні ігри; квіткова арка для фото.

Програма Фестивалю сім’ї, 15 травня, парк «Знесіння»:

11.30-15.00 год - реєстрація сімей

12.00 – 16.00 год – робота мистецьких майстерень – біля адміністрації парку «Знесіння» зі сторони вул. Довбуша

12.20 - 12.30 - урочисте відкриття Фестивалю на центральній галявині парку. Оголошення усіх локацій та Програми фестивалю.

12.30 - 16.00 год – проведення спортивних точок: волейбол, футбол, армреслінг, йога для мам; військово-патріотичної – кидання гранат; мотузкова лазанка.

На центральній галявині:

12.00 - 16.00 - анімаційна дитяча зона

12.30 - 13.30 - сімейні спортивні змагання «Тато, мама, я»

13.30 - 14.30 - сімейний квест «Щаслива родина»

14.00 - конкурс з армреслінгу для батьків «Мій тато найсильніший»

15.00 - перетягування линви – сімейні команди

16.00 - 17.00 - концерт «Таланти багатодітних родин» - центральна галявина

17.00 - нагородження найактивніших родин, закриття фестивалю.

Ведучий Фестивалю – Олег Пригода.

Спонсори та партнери Фестивалю – туристична фірма «Відвідай тур», банк «Львів», Аквапарк «Пляж» та дитячий парк «Дитяча планета».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: