Бойовикам на Донбас з РФ постачають списані боєприпаси

Зафіксовано чергові випадки постачання з території РФ для використання у бойових діях боєприпасів, що потребують утилізації з огляду на закінчення строків придатності.

Зафіксовано чергові випадки постачання з території РФ для використання у бойових діях боєприпасів, що потребують утилізації з огляду на закінчення строків придатності. Ці боєприпаси мають ознаки зіпсованості та часткового руйнування. Крім того, вони небезпечні. Про це повідомили в ГУ розвідки Міністерства оборони України.

11 травня військовослужбовці 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ виказали відкрите обурення черговою партією патронів 70-их років випуску, 75% яких під час стрільби дають осічку, та намагалися вчинити самосуд над офіцером, що супроводжував доставку цієї партії набоїв з території Росії. Встановлено персональні дані військовослужбовця, що супроводжував боєприпаси: підполковник ЗС РФ Галанов Аюр Ердемович, для незаконного перетину російсько-українського кордону на ділянці, що тимчасово не контролюється Україною, використовував паспорт громадянина РФ 8102 401420.

Для зниження напруги серед військовослужбовців 9 ошмсп мп командування 1 АК ЗС РФ віддало наказ на знищення всієї партії зіпсованих боєприпасів шляхом підриву.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: