У Львові пройде VI соціальний фестиваль «Лютин»

В парку «Горіховий гай» біля Lviv Film Center пройде VI соціальний фестиваль «Лютин», метою якого є стимуляція інтеграції в суспільство дітей та молоді соціальної категорії (діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами та ті, хто перебуває в складних життєвих обставинах).

Завтра, 13 травня, о 10:00 в парку «Горіховий гай» біля Lviv Film Center (вул. В. Великого, 14а) пройде VI соціальний фестиваль «Лютин», метою якого є стимуляція інтеграції в суспільство дітей та молоді соціальної категорії (діти-сироти та позбавлені батьківського піклування, діти з особливими потребами та ті, хто перебуває в складних життєвих обставинах).

Під час фестивалю дітей чекають цікаві майстер-класи, спортивні та козацькі забави, перегляд мультфільмів в Львівському кіноцентрі та концертна програма за участю гурту "Карбон" та акустичного виступу Віктора Винника (гурт МЕРІ).

Також під час фестивалю відбудуться змагання серед шкіл-інтернатів Львівщини за програмою Спеціальних Олімпіад. Діти зможуть позмагатися в таких дисциплінах, як: футбол, флорбол, настільний теніс, каякінг та баскетбол. Переможці змагань отримають ліцензії на ІІІ SO Open Games in Lviv.

Організатором змагань є ГО «САМІ». Співорганізатори - Дитячі клуби Франківського району, благодійна організація «Відкриваємо серця» та конкурс краси «Міс Львів».

Особливістю цього фестивалю є те, що під час цього фестивалю відбудуться заходи до 5 Міжнародного Дня Легеневої Гіпертензії.

О 12:00 год відбудеться забіг «Затамуй подих заради Легеневої Гіпертензії».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: