В Києві на «сходняку» затримали групу кримінальних авторитетів Донеччини

У Києві затримано кримінальних авторитетів Донеччини, які зібралися для перерозподілу сфер впливу на території Одеської області, міст Одеса, Горлівка та Бахмут.

«Коли ми отримали оперативну інформацію про те, що у Києві має відбутися зустріч кримінальних авторитетів, відразу розпочали комплекс заходів. У результаті у приміщенні кафе на вулиці Героїв Сталінграду затримали восьмеро кримінальних авторитетів та одного "злодія в законі" на прізвисько "Куцу". Усі кримінальні авторитети - уродженці Донеччини, а "Куцу" - громадянин іншої держави», - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Під час "сходки" головним питанням було обговорення "результатів" злочинної діяльності, а також перерозподіл сфер впливу на території Одеської області, міст Одеса, Горлівка та Бахмут", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко.

Шестеро фігурантів у минулому неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності, зокрема за вбивство, бандитизм, нанесення тяжких тілесних ушкоджень, злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, грабежі, розбої.

На місці події працювала слідчо-оперативна група Оболонського управління поліції. На цей момент проводиться ретельна перевірка вказаних осіб до вчинення правопорушень на території Києва та інших регіонів держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: