Джамала проігнорувала пропагандистів з LifeNews

Журналістка російського телеканалу LifeNews на прес-конференції в Стокгольмі після завершення другого півфіналу конкурсу «Євробачення-2016» намагалася поставити запитання Джамалі, яка представляла Україну.

Журналістка російського телеканалу LifeNews на прес-конференції в Стокгольмі після завершення другого півфіналу конкурсу «Євробачення-2016» намагалася поставити запитання Джамалі, яка представляла Україну, про те, що «пранкери нібито розіграли співачку», повідомляє Крим.Реалії.

PR-директор Джамали Денис Козловський повідомив, що цьому російському телеканалу співачка коментувати нічого не буде.

Раніше на сайті LifeNews з'явилася стаття про те, що українські ЗМІ, «перетворили виступ Джамали на півфіналі «Євробачення-2016» на політичний мітинг».

Під час телетрансляції «Євробачення-2016» коментатори російського телеканалу «Росія 1» перекрутили зміст пісні «тисячі дев'ятсот сорок чотири», з якою виступала Джамала.

«Тут в Європі її композицію сприймають як ще одну молитву про долі людей, які свідомо чи несвідомо залишають свій будинок у пошуках кращого життя. Ця проблема, яка перейшла з XX століття в наш XXI століття», - так коментатори підвели до виступу представниці України.

Кримськотатарська виконавиця, яка представляла Україну на «Євробаченні-2016» Джамала (Сусана Джамаладінова) 12 травня відбулася в фінал міжнародного пісенного конкурсу, який відбудеться в Стокгольмі 14 травня. Вона виступає з піснею «1944», яка присвячена депортації кримських татар з Криму.

У фіналі конкурсу Джамала виступить під номером 21.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: