Основні генпідрядники Синютки. Хто і за скільки ремонтував дороги Львівщини в 2015 році

ремонт доріг

ІА «Дивись.info» вирішила дізнатися основних генпідрядників, які обслуговували ремонт і відповідали за якість, і за яку суму вони це все робили минулого року.

Цього року на ремонт автомобільних доріг у Львівській області планують залучити близько двох мільярдів гривень, які підуть на ремонт 168 об'єктів.

Йдеться про кошти з обласного та державного бюджетів, надходження від перевиконання митних платежів, у рамках державного інвестиційного проекту, а також кошти на розбудову прикордонної інфраструктури у рамках договору між Урядом Польщі та України.

За рахунок коштів обласного бюджету в 2015 році було відремонтовано 98 об'єктів на загальну суму - 191 301,97 мільйонів гривень.

ІА «Дивись.info» вирішила дізнатися основних генпідрядників, які обслуговували ремонт і відповідали за якість, і за яку суму вони це все робили минулого року.

5. ТОВ «ОНУР КОНСТРУКЦІОН ІНТРЕНЕШНЛ»

Турецька компанія основні роботи проводила на 6 об'єктах, в Городоцькому, Пустомитівському і Мостиському районі, на загальну суму – 30 895,75 мільйонів гривень.

4. МПП «Нара»

Підприємство Самвела Аветисяна обслуговувало 8 об'єктів Бродівський Кам'янка Бузький і Радехівський район, на загальну суму - 8 154,85 мільйонів гривень.

3. ТзОВ «Автомагістраль-Південь»

Одеська компанія, яка цього року в кінці квітня розпочала ремонт доріг Червоноград - Броди новітньою американською технікою, проводила ремонт на 10 об'єктів, серед яких Жидачівський, Сокальський, Турківський, Кам'янко Бузький і Мостиський район, на загальну суму – 39 9989,64 мільйонів гривень.

2. ТзОВ «Техно-Буд-Центр»

Тернопільська компанія «Техно-Буд-Центр», яка входить до найпотужніших ремонтників доріг в Україні, проводила ремонти на 12 об'єктах, в 6 районах області, на загальну суму - 20 034, 53 мільйонів гривень.

1. ДП «Львівський ОАД»

Лідер по замовленнях Дочірне підприємство «Львівський облавтодор», яке було задіяне майже по всій області, проводило ремонт на 33 об'єктах, на загальну суму - 36 931,20 мільйонів гривень.

На цих зображення можна повністю ознайомитися з переліком автомобільних доріг і використані суми коштів на їх ремонт генпідрядників.

Додамо, що Львівська облрада опублікувала детальну карту ремонту доріг Львівщини. На ній позначені усі ділянки, які у 2016 році ремонтуватимуть за кошти обласного бюджету.

Шумак Юрій

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: