Рівень зарплат у прокуратурі має бути такий, як і в Антикорупційній прокуратурі, – Президент

Грошове забезпечення прокурорів має бути таке ж, як в працівників Антикорупційно прокуратури та Антикорупційного бюро. Про це сказав Петро Порошенко під час представлення колективу ГПУ нового генерального прокурора Юрія Луценка.

«Я наголошую, що будь-яке проведення реформ, будь-які тести, вдосконалення роботи не можливе без підвищення рівня грошового утримання, заробітної платні прокурорських працівників. Вони не мають пасти задніх. І рівень зарплати реформованої прокуратури має бути такий самий, як і в Антикорупційній прокуратурі та Антикорупційному бюро», - сказав Петро Порошенко звернувши увагу на те, що перед працівниками прокуратури постають не менш важливі виклики та завдання, ніж перед працівниками зазначених новостворених структур.

Глава держави акцентував увагу на питанні відновлення поваги до роботи службовців прокуратури, без чого не можливо отримати очікувані результати під час проведення конкурсів на посади в місцеві прокуратури. Президент зазначив, що очікує оновлення структури, притоку свіжої крові і нових кадрів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: