У Львові розкажуть «Секрети якісної освіти»

У неділю, 15 травня, о 19:00 год. у Палаці мистецтв, що на вул. Коперника, 17, відбудеться відкрита дискусія для молоді «Секрети якісної освіти?».

О. Андрій Зелінський, Олександра Коваль, Ярослав Рущишин та Лілія Боровець поділяться своїми рецептами якісної освіти. На фоні чималих нарікань на освіту в України, учасники зустрічі спробують шукати можливостей та нагод для розвитку особистості.

Важливим елементом дискусії є можливість долучити кожного учасника, а не лише запрошених гостей.

Ярослав Рущишин - втілює у собі особливий тип львівського бізнесмена. Хоче бачити Львів подібним до Оксфорда та Кембриджа, тож закликає інвестувати в освіту та культуру.

о. Андрій Зелінський - священик Української греко-католицької церкви, член чернечого згромадження «Товариство Ісуса», військовий капелан. Член ініціативної групи та Ради наставників Української Академії Лідерства.

Лілія Боровець - співзасновниця Центру інноваційної освіти та проекту "Дія в Україні", учасниця спільноти GlobalShapers. Має досвід управління неприбутковою організацією - випускниця AIESEC у Львові, а також має 3-річний досвід у PR та комунікаціях.

Олександра Коваль - співзасновниця «Української асоціації видавців та книгорозповсюджувачів» є президентом ГО «Форум видавців» й організатором Національного книжкового «Форуму видавців у Львові».

Вхід вільний.

Реєстрація: http://goo.gl/forms/5vssb4ePk9

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Інші події

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: