"Тричі прокурор" Піскун "відправив" Лещенка до психіатра

pskun

Колишній Генеральний прокурор Святослав Піскун дуже жорстко відповів нардепу Сергію Лещенку на зауваження щодо його нерухомості в Європі, повідомляє Zaxid.net.

Колишній Генеральний прокурор Святослав Піскун дуже жорстко відповів нардепу Сергію Лещенку на зауваження щодо його нерухомості в Європі, повідомляє Zaxid.net. Зійшлися у словесній перепалці нардеп із "тричі прокурором" в ефірі одного із політичних шоу.

"У мене так склалося, що вся моя родина - і донька, і зять, і внук, і син, і дружина десять років живуть закордоном. Ми всі прагнемо до Європи, а в мене так сталося. Вони змінили дві свої квартири на частину будиночка. А тебе що, жаба душить? В мене все офіційно, а ти спати не можеш! Ти пишеш свої пасквілі, то й пиши. А кому потрібно, той буде розбиратися", - повідомив Піскун в прямому ефірі одного із політичних шоу.

Наполіг Піскун, зокрема, і на тому, що  нерухомість, якою він володіє закордоном, перевіряли декілька офіційних служб, однак нічого не знайшли.

Цього Лещенку виявилось замало, тому він   попросив озвучити, скільки коштує його вілла у Франції, на Лазуровому узбережжі, на що Піскун запевнив, що володіє віллою на правах договору про обмін, за яким француз, якому належить вілла, зараз проживає в столиці України.

"Також колишній генпрокурор декілька разів "відправляв" Лещенка до психіатра та відверто його облаяв.", - йдеться у публікації.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: