У Львові стартував масштабний еко-фестиваль

1391747_1424480

Сьогодні, 14 травня, у Парку культури розпочався «Львів Еко-Фест 2016», який триватиме до неділі, 15 травня, із 11:00 до 22:00.  Представлені на фестивалі біля 20-ти різноманітних локацій, тематичне спрямування яких - екологічне життя, повідомляє Zaxid.net. 

"Львів Еко-Фест"  має показати людям принципи роботи еко-міста, де кожен із 20-ти майданчиків мав би бути його невід'ємною частиною. Знайдуть для себе тут чим зайнятися як і любитнлі спортивного відпочинку, так і творчі особистості. Можна, зокрема, помалювати фарбами на воді, переробити старий папір у насіннєву листівку, а пластикову пляшку – у гарний підсвічник чи лампу. А от для дітей організували "зелену школу та дитсадок", поряд із якими буде лекторій для батьків.

"Організатори фестивалю доволі нестандартно підійшли до питання їжі на святі і вперше у Львові організують повністю вегетаріанський фудкорт. На фестивалі будуть здоровий стріт-фуд, антишашлик без м’ яса, сендвічі з веггі-ковбасою та цукерки без цукру.", - йдеться у повідомленні.

Фото: Мирослав Пархомик/ZAXID.NET

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: