У сьогоднішньому фіналі Євробачення українка Джамала ключовий претендент на перемогу

джамала

Гранд-фінал пісенного конкурсу Євробачення відбудеться сьогодні у столиці Швеції. Боротимуться за право першості 26 конкурсантів. Україна виступати у другій частині під номером 21 і саме нашій Джамалі пророкують перемогу.

"Я хочу сьогодні згадати свій рік участі у Євробаченні. Для мене важливим і символічним у день фіналу став дзвінок Софії Ротару. Хочу сьогодні ще раз нагадати Софії Михайлівні про цей дзвінок і сказати, що я безмежно вдячна за всі ті теплі слова, які вона тоді мені сказала.

Я саме їхала на генеральну репетицію. Її слова і усвідомлення того, що вона вболіває за мене, неймовірно зарядили. Ми багато говорили за неймовірну енергетику і української пісні, і українського звучання, і про все, на що тільки здатні український голос та українська музика, згадували Володимира Івасюка та всю унікальну карпатську екзотику.

Розуміючи важливість таких слів, я адресую ці слова Джамалі, щоби надати їй максимальної підтримки.

Джамала!
Хочу, щоби тобі це додало ще більше сил, впевненості і особливого натхнення.
Я бажаю тобі те, що побажала би самій собі, якби я зараз виходила на сцену, і це приблизно ті ж слова, які я чула тоді у 2004 році.

Найважливіше пам’ятати, що за тобою енергетика і любов величезної країни. За тобою надія і сподівання величезної кількості людей. Це додавало мені неймовірної сили.Я однозначно відчувала себе найсильнішою, тому що біля мене були справжні друзі і справжня команда.
Команда – це не просто люди, які виходять з тобою на сцену. Це люди, які стали частиною тебе, а ти став частиною їх. Немає значення, чи ти виходиш на сцену сам чи з групою, ти так чи інакше виходиш туди завдяки роботі цілої команді. Нехай енергія цієї команди так само робить тебе найсильнішою.

Крім особистих речей, які я не хочу говорити публічно, найважливішими для були слова найближчих і найрідніших людей – енергія мого чоловіка та моїх батьків, які були поруч. Це, мабуть, саме ті опорні крапки, які стали для мене головними.

Сьогодні ти можеш спертися на всі ці щирі слова. Я, моя сім’я і моя команда – всі ми віримо в тебе і знаємо, що ти найсильніша і заслуговуєш на перемогу!", - написала співачка Руслана на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, Руслана Лижичко - переможниця Євробачення 2004 року. Тоді аритстка підкорила  Європу своїми "Дикими танцями".

rusla

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: