Званння народної Джамалі не присвоять

джамала

Євген Нищук поспішив із присвоєнням Джамалі звання Народної артистки України, інформує Zaxid.net.

Законопроект про мораторій на їх присвоєн

Євген Нищук поспішив із присвоєнням Джамалі звання народної артистки України, інформує Zaxid.net.

Законопроект про мораторій на їх присвоєння давно зареєстрований, робоча група створена. Відтак, в Україні треба реформувати систему відзнак.  Так прокоментувала на своїй сторінці у Facebook  ініціативу міністра культури Євгена Нищука  народний депутат Ірина Подоляк.

Зокрема, народна обраниця написала: «Ви знаєте, що вселяє надію? Я вам скажу. От годину тому з'явився пост від Євген Нищук, щодо можливої ініціативи Мінкульту присвоїти Джамалі звання Народної артистки України, ОДНАК! Після коментарів, які були заперечними, аргументованими і вмотивованими, він цей пост прибрав, що свідчить про те, що думання потрохи повертається в Мінкульт, що не може не тішити) Кожен з нас може приймати помилкові рішення, але сила в тому, щоб це розуміти і виправляти на марші. Систему відзнак треба реформувати. Законопроект Сергія Власенка про мораторій давно зареєстрований, робоча група створена, концепцію поділяю».

Додам, що така відповідь зі сторони депутатки з'явилась після того, як Нищук на своїй сторінці в соціальній мережі написав: «Вже переговорили з колегами, готуємо документи від Мінкультури на отримання Джамалою звання - народна артистка. Бо, хто б як не ставився до таких нагород, а це невеликий комплімент від держави, символічна, але приємна подяка».

 Проте за деякий час міністр культури зняв згаданий допис у мережі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: