Для підвищення енергоефективності бюджетних установ Львівщини запроваджуватимуть енергосервіс

Запровадження механізмів енергосервісу дасть можливість впровадити енергоощадні заходи в бюджетних установах області та досягти скорочення обсягів споживання паливно-енергетичних ресурсів.

У рамках II Форуму енергоефективного партнерства «Енергосервіс: інвестиції в енергоефективність бюджетної сфери та переваги для житлових будівель» ЛОДА та Державне агентство з енергоефективності та енергозбереження України підписали Меморандум про партнерство щодо запровадження енергосервісу для підвищення енергетичної ефективності будівель бюджетних установ.

За словами директора департаменту паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження ЛОДА Михайла Мельника, об’єднання зусиль щодо запровадження механізмів енергосервісу дасть можливість впровадити енергоощадні заходи в бюджетних установах області та досягти скорочення обсягів споживання паливно-енергетичних ресурсів.

Варто відзначити, що співпрацю між Державним агентством та обласною владою започатковано ще минулого року, коли підписали меморандуму про партнерство у сфері енергоефективності житлових будинків. Це забезпечило підтримку населення області у впровадженні енергоефективних заходів через здешевлення кредитних ресурсів за рахунок коштів державного та обласного бюджетів та сприяло значному збільшенню кількості учасників програми з утеплення житла.

Голова Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження України Сергій Савчук відзначив, що Львівщина займає перше місце серед областей України щодо реалізації Програми енергозбереження для населення, а також те, що партнерство на національному, регіональному та місцевих рівнях є запорукою успішного проведення реформ у сфері енергоефективності.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: