Пропагандист Кисельов зізнався у брехні, але вибачатися не збирається

3545

Телеведучий Дмитро Кисельов визнав, що в програмі «Вести недели» від 24 квітня він продемонстрував підроблене посвідчення гауптштурмфюрера дивізії СС «Галичина».

У новому випуску своєї передачі Кисельов повідомив, що «неточності» в документі помітили уважні глядачі, пише meduza.io.

«Корочка  - мабуть, з тих, що потрапляють в колекції любителів старовини з європейських блошиних ринків, але спочатку підробляються місцевими майстрами жанру. Такого зараз хоч греблю гати - від підробок полотен геніальних художників до апокрифічних цитат відомих особистостей. Впійматися на цьому не дивно», - вважає Кисельов.

Вибачатися за демонстрацію підробленого документа Кисельов не став. Більш того, він використовував цю тему, щоб знову заявити про участь українців у війні на боці нацистської Німеччини. «Якщо навіть склеєні в наш час аусвайси нагадують нам про реальну історію, провокують інтерес до цього, то я за це таким артефактам вдячний», - сказав Кисельов.

Нагалаємо, що Дмитро Кисельов в програмі «Вести недели» від 24 квітня, демонструючи підроблене посвідчення українського офіцера СС, порівнював політику нацистської Німеччини з політикою США. «Я далекий від печерного антиамериканізму, але те, як США чинять з Україною зараз, абсолютно збігається з заповітами Гітлера: нацьковують на Росію і плюють на український націоналізм», - стверджував телеведучий.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: