Розвідка встановила ім’я російського офіцера, який воює на Донбасі

На посаді «командира мотострілецького батальйону 11 окремого мотострілецького полку (Макіївка) 1 АК (Донецьк, Україна) Центра територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) південного ВО (Ростов-на-Дону)» перебуває майор ЗС РФ Олександр Ізотов.

Про це повідомили у ГУ розвідки МОУ.

Ізотов народився 25 грудня 1982 року у Будьоновську Ставропольського краю, закінчив Військовий інженерно-технічний університет у 2006 році.

Для виконання злочинних наказів воєнно-політичного керівництва Росії майор ЗС РФ О.Ізотов був направлений у березні 2015 року з посади начальника штабу 2 мотострілецького батальйону 205 окремої мотострілецької бригади (Будьонновськ, Ставропольський край) 58 Армії (Владикавказ) Південного військового округу (Ростов-на-Дону) ЗС РФ.

Нагадаємо, що підрозділи зі складу 205 омсбр брали участь у бойових діях на тимчасово окупованих територіях сходу України поблизу Макіївки та Авдіївки у листопаді 2014 року.

Додатково встановлено, що майор ЗС РФ О.Ізтов був одним з командирів підрозділів 11 окремого мотострілецького полку, який виказав відкритий протест бездарному командуванню та жорстокості командира полку полковника ЗС РФ Романа Тітова (раніше мав судимість за перевищення службових повноважень із застосуванням насилля та зброї), дії якого призвели до втрати майже 80% особового складу, та вимагав від командування 1 АК усунути Тітова з посади.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: