У Львові для Євробачення можуть розконсервувати будівництво арени, яку готували до Євробаскету

Львів може добудувати арену, яку почали споруджувати для чемпіонату Європи з баскетболу, якщо буде політичне рішення про проведення Євробачення 2017 саме у Львові. Про це повідомив міський голова Андрій Садовий, пише ІА «Дивись.info».

Львів може добудувати арену, яку почали споруджувати для чемпіонату Європи з баскетболу, якщо буде політичне рішення про проведення Євробачення 2017 саме у Львові.

Про це повідомив міський голова Андрій Садовий, пише ІА «Дивись.info».

«Є прекрасний стадіон «Арена Львів», який може приймати потужні концерти,  великі форуми. Ми свого часу почали будувати велику арену під Євробаскет.  Зараз цей процес заморожений. Ця арена була запланована  багатофункціональною, як для спортивних заходів так і для концертів. Тому ми зараз розглядаємо можливість відновити будівництво і збудувати цей комплекс  за 8-9 місяців. Це той самий проект, що й був, конструкції там вибудувані до  другого поверху. Але має бути прийняте політичне рішення. Ми маємо летовище багато готелів і головне прекрасну. Якщо буде бажання показати Україну з прекрасним європейським обличчям, то Львів готовий» - заявив Андрій Садовий.

На його думку Євробачення не буде фінансовим тягарем, бо не буде збудовано спеціальних об’єктів, а те що буде споруджено буде багатофункціональним, і буде потім використовуватися місто, а інвестором ж може виступити, як місто, так і приватні структури.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: