Проект «Обери музей свого настрою», підготував для львів'ян понад 70 заходів

З 19 травня з нагоди Міжнародного дня музеїв у Львові стартує новий проект «Обери музей свого настрою», який передбачає представлення у музеях різних за тематикою заходів за принципом «один день – один музей».

Проект розпочнеться 19 травня і триватиме до 24 травня.

«Для того, щоб обрати музей свого настрою, потрібно знати музеї Львова, треба знати музеї Львівщини», - зазначила Лариса Разінкова, генеральний директор Львівської національної галереї мистецтв ім. Б.Г.Возницького.

Кількість учасників проекту – 35 музеїв.

За цим посиланням можна ознайомитися зі всіма музеями і їхніми програмами заходів.

«У програмі: тематичні екскурсії, лекції, майстер-класи, огляди цікавих виставок та експозицій. Вікова категорія необмежена, адже пропонується програма для дітей, учнів, студентів та дорослих за доступними цінами. Окрім цього, є можливість безкоштовно відвідати окремі музеї в рамках проекту та стати учасником безкоштовної екскурсії», – розповіла Віра Яворська, головний спеціаліст відділу маркетингу та туристично-інформаційної інфраструктури ЛКНП «Центр розвитку туризму м. Львова», координатор проекту.

Щоб стати учасником заходу, слід попередньо зареєструватись за телефоном музею. Є заходи і без попередньої реєстрації.

За активну участь відвідувачам пропонуються оригінальні подарунки, які розігруватимуться протягом проекту. Серед подарунків: квитки на екскурсії по місту, одноденні тури Львовом та Львівщиною, квитки на театральні вистави, у розважальні центри, на майстер-класи, а ще цікаві книги від львівських видавництв.

Щоб взяти участь у розіграші подарунків, потрібно відвідати музей в рамках проекту, зробити селфі на фоні улюбленого експонату з музею та опублікувати на своїй сторінці в соціальних мережах Facebook чи Instagram із хеш-теґом #МузеямиЛьвова.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: