В Одесі хірург за визнання непридатними для строкової служби просив тисячу доларів

Військовою прокуратурою Одеського гарнізону Південного регіону України спільно з 5 Управлінням 1 головного відділу Головного управління СБ України затримано лікаря-хірурга військово-лікарської комісії одного з військкоматів в Одесі.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив головний військовий прокурор країни Анатолій Матіос.

Свої «послуги» за визнання мешканця міста непридатним для проходження строкової військової служби за станом здоров’я хабарник оцінив у 1000 доларів США. Нечистого на руку медичного працівника правоохоронці затримали одразу після передачі хабара. У ході проведення негласних (розшукових) слідчих дій предмет неправомірної вигоди був вилучений. Наразі вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно зазначеної особи, накладення арешту на вилучене майно та готується повідомлення про підозру за ознаками кримінального правопорушення, перебаченого ч. 3 ст. 368 КК України.

«Усі посадові особи, які мають відношення до проведення заходів з призову на строкову службу або службу за контрактом, - зазначив заступник військового прокурора Одеського гарнізону підполковник юстиції Максим Брильов, - повинні розуміти, що будь-яке порушення ними чинного законодавства каратиметься у найжорстокіший спосіб».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: