Українських військових знову атакував безпілотник бойовиків

У ніч із 17 на 18 травня у небі над підконтрольною Збройним силам України територією на Сході України зафіксовано три польоти безпілотних літальних апаратів. Під час одного із таких позиції українських військових бомбардували.

У ніч із 17 на 18 травня у небі над підконтрольною Збройним силам України територією на Сході України зафіксовано три польоти безпілотних літальних апаратів. Під час одного із таких позиції українських військових бомбардували, повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Про постраждалих від атаки не повідомляється.

Загалом цієї ночі проти українських військових 24 рази було застосовано зброю було застосовано. Поблизу села Славне на Маріупольському напрямку супротивник використав зброю 152-міліметрового калібру, на підступах до селища Новотроїцьке – 120-міліметрового калібру, у районі Авдіївки – 82 та 120-міліметрового.

Загалом, як повідомляють у прес-центрі штабу АТО, учора ситуація на фронті стабілізувалася, порівняно із попередніми днями.

Нагадаємо, що у штабі АТО вже інформували про бомбардування позицій українських військових за допомогою безпілотника. Напад відбувся попередньої ночі – із 16 на 17 травня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: