Як обирали «Міс Львів-2016»: дефіле у купальниках, етнопоказ та зіркові гості

d15d1fc5-c612-4db9-a493-8a96ce147e11

За корону найкрасивішої дівчини Львова та шанс представити місто на конкурсі «Міс Україна-2016», що відбудеться у Києві на початку вересня, боролися чотирнадцять конкурсанток.

За корону найкрасивішої дівчини Львова та шанс представити місто на конкурсі  «Міс Україна-2016», що відбудеться у Києві на початку вересня, боролися чотирнадцять конкурсанток.

Ексклюзивний фоторепортаж з конкурсу дивіться тут.

Їх обрали на спеціальному кастингу. Цього року на кастинг прийшло понад сотня дівчат. А гранд-шоу фіналу пройшло у Львівському національну театрі опери та балету.

Ведучі гранд-шоу «Міс Львів-2016» — Тимур Мирошниченко та Володимир Андрієвський.  Вони задавали тон святу, особливо в періоди, коли між виходами на сцену дівчата йшли готуватися до наступного дефіле. Цього року на свято краси запросили менше зірок, ніж минулих років. На сцені виступали Аркадій Войтюк, Арсен Мірзоян, Анастасія Приходько, Андрій Кіше та Наталка Карпа.

IMG_4951

Перше дефіле конкурсанток — у коктейльних сукнях від дизайнера Ольги Мак. Другий вихід дівчат був присвячений демонстрації офісного дрес-коду. Дівчата демонстрували роботу в офісному центрі, який займається продажем житла. Звабливо танцювали на сцені, а потім дефілювали. Конкурс краси не обходиться без дефіле в купальниках. Цього разу конкурсантки демонстрували купальники і морозиво. Це була своєрідна підготовка до пляжного сезону — море, палаюче сонце, серфінг, засмага і морозиво, яке допомагало вгамувати спрагу.

На «Міс Львів-2016» було дефіле конкурсанток в етностилі. Після цього журі пішло радитися щодо обрання семи фіналісток.  Конкурс фінішував дефіле у вечірніх сукнях і оголошення номінацій.

Титул «Міс добре серце» здобула Ольга Ковалишин, «Міс усмішка» - Анастасія Клованич, «Міс дружба» - Анна Сидорчук, «Міс глядацьких симпатій» - Василина Бедрило, «Міс шопінг» - Тетяна Іванів, «Міс фото» - Божена Булгакова.

IMG_4992

Три найголовніші нагороди конкурсу «Міс Львів-2016» такі: друга-віце міс Львів — Тетяна Іванів, перша віце-міс Львів — Юліана Мазур. «Міс Львів-2016» стала 20-річна студентка Львівського національного університету імені Івана Франка Любов Бакай. Дівчина навчається на економічному факультеті. У вересні вона відправиться до Києва, щоб позмагатися за титул найкрасивішої дівчини України.

Також переможниця змушена реалізовувати власні соціальні проекти. Головна інтрига — цього року на «Міс Україну» відправиться не лише переможниця, а й ще одна конкурсантка «міс Львів». Хто це буде — наразі не розголошують.

IMG_4925

Любов Бакай пообіцяла, що працюватиме впродовж року в поті чола, щоб не заплямувати честь мундира. «Вперше беру участь у конкурсу краси, - розповіла Любов Бакай. - Це мама була ініціатором того, щоби я спробувала себе в цьому конкурсі. Не сподівалася, що стану переможницею. Обіцяю, що не підведу львів’ян. Зроблю усе для того, щоб корона «Міс України-2016» була у львівської красуні».

Антон КРАВЕЦЬ

Фото Василя ТРУХАНА

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: