Двоє українців загинули в авіакатастрофі в Афганістані

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна, посилаючись на МЗС.

Про це повідомляє МЗС України.

Унаслідок катастрофи АН-12 в Афганістані загинули люди. За даними, наявними у МЗС України, загинуло 9 людей, серед них двоє наших співгромадян. Також повідомляється про одного українця, що зазнав серйозних травм.

За інформацією посольства України в Таджикистані і Афганістані (за сумісництвом), 18 травня 2016 року в аеропорту Двайер в афганській провінції Гільменд сталася катастрофа вантажного літака АН-12, унаслідок чого загинули 9 членів екіпажу, зокрема двоє громадян України.

«Екіпаж - 11 осіб (1 - громадянин Узбекистану (капітан), 3 - громадяни України, 7 - громадян Азербайджану). У результаті катастрофи загинули 9 людей (2 громадян України, 1 громадянин Узбекистану, 6 громадян Азербайджану), 1 громадянин України госпіталізований (стан - стабільно важкий) до лікарні м. Кандагар», - йдеться в повідомленні департаменту консульської служби МЗС України на сторінці у Facebook.

20 травня до Кабула вирушатиме консул посольства України в Таджикистані для забезпечення консульського супроводу потерпілого співвітчизника.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: