Оновлено: в авіакатастрофі в Афганістані вижили двоє українців

У результаті аварії вантажного літака АН-12, орендованого в азербайджанської авіакомпанії Silk Way, що розбився 18 травня в Афганістані, загинули семеро людей, ще двоє вижили, заявила Державна адміністрація цивільної авіації Азербайджану.

«В афганському аеропорту Двайер 18 травня приблизно о 14:30 за місцевим часом під час зльоту літака АН-12 сталася авіаційна подія. Літак був орендований у компанії Silk Way для виконання вантажних перевезень всередині Афганістану. Він прибув до Двайера з Баграна (Афганістан) і прямував до Марі (Туркменістан) на дозаправку. Вантажу на борту не було», - наголошується в повідомленні.

На борту літака перебували дев'ятеро членів екіпажу. «За наявною інформацією, в результаті катастрофи вижили два громадянина України - техніки Андрій Ганжа і Рамзі Алієв Рамзі, їх стан оцінюється як стабільно задовільний», - йдеться в повідомленні.

За уточненими даними адміністрації, в результаті краху літака загинули командир екіпажу Рашид Шайданов (громадянин Узбекистану), другий пілот Алтай Абдуллаєв (громадянин Азербайджану), штурман Назім Асадуллаєв (громадянин Азербайджану), бортмеханік Надир Рзаєв (громадянин Азербайджану), радіооператр Фірдоусі Шахвердієв (громадянин Азербайджану), бортоперат Азер Зульфієв (громадянин Азербайджану), бортоператор, технік Руслан Задніпрянець (громадянин України).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: