У зоні АТО за минулу добу загинуло двоє бійців, ще двоє дістали поранення -, Мотузяник

За минулу добу в зоні проведення АТО на Донеччині двоє військовослужбовців ЗСУ загинули, ще двоє дістали поранень.

За минулу добу в зоні проведення АТО на Донеччині двоє військовослужбовців ЗСУ загинули, ще двоє дістали поранень, про це повідомив речник Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник, інформує Інтрефакс-Україна.

«За минулу добу в результаті бойових дій двоє українських військових загинули, ще двоє поранені», - розповів на брифінгу в четвер у Києві.

О. Мотузяник уточнив, що один з бійців загинув поблизу Авдіївки, другий у Станиці-Луганській. Обидва – в результаті роботи ворожого снайпера.

Спікер також розповів, що один з військовослужбовців дістав поранень у результаті підриву на протипіхотній міні в Широкиному, другий дістав поранень у результаті обстрілу Опитного.

Як і раніше не спокійно на Луганському напрямку. Бойовики обстріляли позиції сил АТО в Станично-Луганському та Попаснянському районі.

На Донецькому напрямку противник здійснить чотири обстріли українських позицій за периметром окупованого Донецька. «Найгарячішими» точками залишаються Авдіївка, а також був здійснений мінометний обстріл шахти «Бутівка».

На Маріупольському напрямку ворог продовжує здійснювати обстріл уздовж всієї лінії фронту. Зокрема, під Новомихайлівкою було здійснено обстріл з 152-мм гармат, у Красногорівці та Павлополі були зафіксовані мінометні обстріли

У Новотроїцькому працював ворожий снайпер. Загалом на Маріупольському напрямку були зафіксовані 9 обстрілів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: