Кіпрська фірма спростовує виведення фондом Порошенка за кордон 4 мільйони євро

Фонд «Прайм Ессетс Кепітал», бенефіціаром якого є Президент Петро Порошенко, не оплачував грошовими коштами підписку на акції компанії CEE Confectionary Investments Limited.

Про це йдеться в офіційному листі кіпрської фірми Dr. K. Chrysostomides & Co LLC, повідомляє Укрінформ.

«У зв'язку з випуском Компанією 18 000 простих акцій 25 березня 2016 року в якості юридичного радника та секретаря компанії CEE Confectionary Investments Limited – ред.) ми підтверджуємо таке: За винагороду в загальному розмірі 3 926 160,00 євро компанія випустила акції на користь ПАТ "Закритий недиверсифікований корпоративний інвестиційний фонд "Прайм Ессетс Кепітал" на підставі Договору про підписку на акції від 25 березня 2016 року», - вказується в документі.

Згідно з договором, «Прайм Ессетс Кепітал»погодився сплатити підписку на акції в натуральній формі шляхом передачі частки в ТОВ «Центрально-Європейська Кондитерська Компанія», зареєстрованої в Україні, що належала фонду, на користь компанії.

«Під час випуску акцій платежі в грошовій формі не здійснювалися», - йдеться у листі.

Крім того повідомляється, що після дати заснування компанія не відкривала банківський рахунок, тому єдиним можливим способом прийняття оплати за підписку на акції є оплата в натуральній, а не в грошовій формі.

«До нас, як юридичного радника компанії, не зверталися за наданням коментарів щодо зазначеного питання. Більше того, секретар і директор компанії не отримували жодних запитів щодо цього питання. Нам також не надходили запити третіх осіб на надання для ознайомлення документів, зазначених у пункті 4 вище», - вказується в листі.

1463764973-2438

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: