У Львові говорили про ринок нерухомості

DSC_7225

Представники компанії «Лев Девелопмент» провели зустріч з керівниками агенцій нерухомості та ріелторами.

«Ми хотіли поспілкуватися з фахівцями ринку, нерухомості почути їхню думку щодо того, в якому напрямку компанія має рухатися, адже сьогодні ринок є дуже динамічним і не весь продукт, який пропонується є затребуваним», ̶  пояснив мету зустрічі співзасновник компанії Олександр Островський.

«Лев Девелопмент» є новим брендом на ринку нерухомості. Це девелоперська компанія, що займається розробкою та плануванням багатоквартирного житла. «Ми розвиваємо території і створюємо комфортні  умови для життя. Наша послуга – це якісне життя за правильну ціну. Ми беремо найкращих архітекторів, продавців, які є фахівцями ринку, залучаємо найкращі обслуговуючі компанії. Ми запрошуємо до нашого консорціуму кращих з кращих», – розповів Олександр Островський.

13214932_1606060986375844_2059996260_o

Компанія першою вивела на ринок якісне житло невеликої площі. «Це компактне, економічне житло площею близько 30 кв. м. «І ми побачили, що таке житло користується попитом. І цей попит буде зростати, адже уряд зробив нам своєрідний подарунок, суттєво піднявши тарифи. Тепер мешканцям квартир з центральним опаленням площею 50 кв. м. доведеться сплачувати за тепло близько 2000 гривень, тоді як в квартирі із індивідуальним – не більше 600», – пояснив переваги нового житла Олександр Островський.

Основним об’єктом, компанії зараз є житловий комплекс «Shuttle», який будується на вулиці Садовій у місті Дубляни.

«Це будинок клубного типу, закрита по всьому периметру територія.  Ми вирішили робити максимально допустиму з точки зору сімейного проживання європейську забудову – 6 поверхів», – розповів пан Островський. Конструкція будинку – сучасна, монолітно-каркасна, перегородки сконструйовані з цегли. Особливостями є інноваційне планування, сонячні батареї, системи очистки води, відеодомофони, ізольовані поштові скриньки, система електронних ключів. Квартири переважно 1- та 2-кімнатні з можливістю перепланування, а також 3-кімнані з терасою на останньому поверсі.

13262079_1606060893042520_521926933_o

Кожна квартира матиме індивідуальне опалення, завдяки встановленню двосекційного котла. При цьому мешканці можуть вибрати конденсаційний або звичайний турбований котел.  Панорамні вікна забезпечать максимальне освітлення в денну пору. Кожну квартиру буде оснащено якісними металевими дверима з накладкою МДФ.

«Ми також надаємо можливість придбати вже практично готові до проживання квартири площею 35 кв. м. Вони мають компактне планування, зручні зв’язки між всіма приміщеннями, передбачені моменти прийому гостей. Така квартира буде ідеальною для проживання 2-3 осіб», – розповів дизайнер Андрій Матвійчук.

«Великою перевагою розташування комплексу є чудова логістика. До Львівської опери від будинку можна автомобілем доїхати за 15 хвилин по хорошій дорозі. Це швидше, ніж з Сихова чи Рясного. Сам будинок знаходиться поруч з садом Аграрного університету, відразу за садом вже  починається Львів», – розповів Олександр Островський.

За його словами, альтернативи такому житлу у Дублянах не існує, більшість землі у місті належить Аграрному університету і вільних ділянок практично не залишилося. Це означає, що таке житло лише зростатиме в ціні.     «Сайт компанії є автономним менеджером з продажу. Тут можна в режимі онлайн спостерігати за будівництвом, яке зараз виходить з рівня котловану,   переглянути навколишню інфраструктуру, планування квартир, ціни. Також можна переглянути усі документи. Хочу наголосити, що земля під будинком перебуває у власності компанії. Після завершення будівництва, яке планується в кінці року, вона буде передана у власність мешканців, на баланс ОСББ», – розповів керівник відділу продажу Юрій Титич.

13275446_1606060969709179_507720012_o

За словами представників компанії пропонована ціна є оптимальною за співвідношенням з якістю. Можливі знижки та розтермінування половини суми до кінця року. «Ми хочемо, щоб наше житло продавали професіонали, як це є за кордоном. Тому хочемо залучити до співпраці інвесторів, ріелторів, фахівців з нерухомості, щоб вони могли заробляти разом з нами. Ми даємо можливість протягом 6-8 місяців і до року отримати дохідність близько 30%», – розповів Олександр Островський.

У планах компанії також реалізація проекту побудови житлового кварталу в межах Львова. Концепція передбачає з низьку щільність забудови, панорамний огляд, що є притаманно для спальних районів  у Європі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: