У Львові посеред вулиці знайшли 4-річного хлопчика, який гуляв без дорослих

13267744_1554610284840738_5610245493686205108_n

Вчора, 19 травня, на вулиці Політехнічній у Львові знайшли 4-річного хлопчика, який гуляв без супроводу дорослих. З’ясувалося, що вдома на той час нікого не було - ні 8-річного брата, ні мами.

Вчора, 19 травня, на вулиці Політехнічній у Львові знайшли 4-річного хлопчика, який гуляв без супроводу дорослих. З’ясувалося, що вдома на той час нікого не було - ні 8-річного брата, ні мами. 

Про це повідомляє Патрульна поліція Львова.

Орієнтовно о 15:00 на «102» надійшов виклик від продавця магазину на тій же вулиці про те, що поблизу бігає хлопчик дошкільного віку без нагляду дорослих. За вказаною адресою патрульні справді знайшли малолітнього хлопчика, дитина була одягнута у шорти і светр, інформує прес-служба патрульної поліції Львова.

Чотирирічний хлопчик не міг пояснити, де його батьки. У нього були подряпини на руках та колінах, з його слів, він впав на сходах. Під час розмови з патрульними дитина раптово почала втікати, забіг у під’їзд будинку на тій же вулиці.

Хлопчик розповів, що проживає в одній із квартир з мамою та братиком. Проте патрульні не виявили нікого за вказаною адресою, а двері були відчинені. У квартирі було брудно та безлад.

Поліціянти опитали сусідів та з’ясували, що мати-одиначка неодноразово залишала синів 4 та 8 років на кілька днів. У той час, поки її немає вдома, дітей годує та доглядає жінка похилого віку із сусідньої квартири.

Хлопчика відвели в Галицькій відділ ювенальної превенції, куди працівники поліції викликали його 31-річну матір для складання адміністративних матеріалів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: