У Львові знайшовся чуйний водій

Подякою і премією відзначили водія Богдана Сушка, який працює на маршруті №49. Причина – увага і чуйність, які він проявив до матусі з візком.

Відзначити водія попросила львів’янка Маріанна Рудик, описавши свій випадок у мережі Facebook.

«Вертались із Solomiya Blaga в рідний мікрорайон. Спершу сіли в трамвайчик, оскільки я була з візком і в наші маршрутки ми б не залізли самі, не те що зі своїм транспортом… Далі планували пересісти у великий низькопідлоговий автобус (маршрут 49) або щось більш-менш порожнє. Але не так все просто… Ми вирішили не стояти на місці і пішли в темпі вальсу до наступної зупинки в сторону Рясного. Не дійшовши до неї метрів 100 на горизонті, як на зло, намалювався цей наш автобус… Соломійка спробувала зупинити його, але він сильно розігнався, та і не ставав би в недозволеному місці, мабуть. Але тут сталося щось незвичайне. Він запустив людей, що стояли на зупинці, і продовжував стояти. Думаємо, «зараз поїде». Але що ви думаєте? Він стояв. Позаду нього вже зібралась чимала черга машин. Коли ми підбігли ближче, то побачили, що водій спеціально для нас відчинив задні двері… Переповнений автобус чекав на нас. Мені не вкладається в голові. Якось так приємно стало… Мораль: просто знайте, що на цьому маршруті є мегадобрий водій. Він чекав, поки десятки людей в його автобусі думали: «чого стоїмо?!» Або навіть кричали: «Водію, поїхали, то що кінцева?» – йдеться у пості.

99482803-ab19-432d-ae6c-637c3aad65a1

Згодом львів’янка залишила коментар на сторінці підприємства-перевізника у Facebook з проханням відзначити водія.

«Нам дуже приємно отримувати такі відгуки, – прокоментував Юрій Мельник, керівник компанії-перевізника «Успіх БМ». – Ми з’ясували, що тоді маршрут №49 обслуговував Богдан Сушко, і вручили йому подяку та грошову премію».

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Реклама
Новини від партнерів

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: